Adatfeldolgozás

Adatstrukturálás | Egyedi szűrés | IMDb adatbázis elérése | Amazon Web Services

Projekt adatok

SzolgáltatásokArculat | Fejlesztés | Tárhely | Karbantartás
ÜgyfélMagyar Film- és Videóvágók Egyesülete
Weboldalhttps://hse.hu

Feladat

A Magyar Film- és Videóvágók Egyesülete (Hungarian Society of Film and Video Editors, rövidítve HSE), a filmgyártásban, televíziózásban illetve az új médiában dolgozó vágók és vágóasszisztensek legmagasabb rangú, független, önigazgató fóruma.

Az egyesület tagjainak személyes szakmai adatlapjait kellett létrehozni. A vágók rendszeresen dolgoznak nemzetközi produkciókban, ezért fontos volt, hogy idegen nyelven is gyorsan elérhetőek legyenek az információk.

Funkcionális igények: IMDb integráció, folyamatos szinkronizálás, komplex adatbekérés automatizálása, naprakész felület nemzetközi eléréssel

Paraméterek

CMSWordPress – egyedi fejlesztés
Elkészítési idő2 hónap
Elkészítés éve2018

Összefoglaló

Kutatásaink során kiderült, hogy az IMDb adatbázisa nem rendelkezik hivatalos API-val. Precíz tesztelésekkel feltérképeztünk több fizetős szolgáltatót, mire megtaláltuk a megfelelően magas lefedettségű elérést (tükrözést) az IMDb adatbázisához.

Az adatok hatékony betöltése érdekében (kerülve az állandó valós idejű API lekérdezéseket) külön JSON fájlba íródnak a frissítések folyamán megszerzett információk. Ennek köszönhetően rendkívül gyors marad a több száz film adatlapját megjelenítő weboldal.

Dolgozzunk együtt!

Ingyenes konzultáció és ajánlatkérés
Az ajánlatkéréssel elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztató feltételeit.