FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Általános kérdések

Több, mint 5 éve foglalkozunk kifejezetten WordPress weboldalak fejlesztésével, melynek keretein belül számos elénk kerülő problémát sikeresen és hatékonyan megoldottunk. Számunkra a legnagyobb elismerés az ügyfeleink elégedettsége és az ő ajánlásuk további partnerek felé.

Igen, amennyiben kizárólag Front-end fejlesztésre van szükség. Grafikai tervezés, sitebuild megoldható, de előnyben részesítjük a WordPress alapú egyedi fejlesztést.

Minden esetben arra törekszünk, hogy az ügyfeleink igényeit maximálisan feltérképezzük és a lehető leghatékonyabb megoldást valósítsuk meg. Ennek érdekében az igényeket megismerve és konzultálva egyedi árajánlatot adunk.

Webáruház

Igen. Meglévő webáruházaknál gyakori igény az adatok ilyen módú átmentése az új környezetbe. Újonnan induló webáruházak esetén is ajánljuk, hogy lehetőség szerint excelben készítsék elő a termékekhez tartozó egyedi adatokat.

Kezdetben OTP SimplePay integrációkat végeztünk. Jelenleg előszeretettel használjuk és ajánljuk a Paylike bankkártyás fizetési lehetőségét, mely gyorsan integrálható és nem kell várni hónapokat a szerződéskötésre.

A következő szállítási módokat integráltuk: Pick Pack Pont, Posta Pont, Fox Post

Tárhely szolgáltatás

Fejlesztéseink során kifejezetten mértük az oldalak stabilitását számos tényezőt figyelembe véve, melynek köszönhetően mára teljesen egyedi WordPress-re optimalizált magas színvonalú szerverkörnyezetet tudunk biztosítani meglévő és leendő ügyfeleink számára.

Abszolút, soha egyetlen oldalunkat sem törték fel, ez persze több tényezőn is alapul. Amennyiben mégis probléma lenne naponta készítünk biztonsági mentéseket, mindemellett különös figyelmet szentelünk a fejlesztések során a szenzitív adatok védelmére.

Karbantartás

A honlap komplexitásától függően egyedi ajánlatot teszünk arra, hogy milyen gyakorisággal javasolt a karbantartást elvégezni az oldal biztonságos és stabil működtetése érdekében. Figyelembe véve a fentieket ez lehet havonta, negyedévente, félévente vagy akár évente javasolt.

Természetesen nem, ellenben erősen ajánlott. Rendkívül ritka az az eset, amikor teljesen elhanyagolható egy weboldal frissen tartása. A támadók az esetek többségében az elhanyagolt oldalakon találnak réseket. Tehát kellő védelmet folyamatos odafigyeléssel lehet garantálni.

Dolgozzunk együtt!

Ingyenes konzultáció és ajánlatkérés
Az ajánlatkéréssel elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztató feltételeit.